Kledingactie

KLEDINGPAKKETTEN COMPLEET IN LEDER OF TEXTIEL.

 

Ben jij opzoek naar een COMPLEET kledingpakket maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Wij hebben speciale kledingpakketten samengesteld met een dikke korting van ruim 25%! 

Voor de dames hebben we in het textiel pakket een zomer jas en een zeer comfortable legging en voor de heren een jas met nighteye panelen en uiteraard ook een zomerbroek. De lederen pakketten zijn voor dames en heren het zelfde afgezien van de pasvorm ;)

            

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan nu een pasafspraak! Wij ontvangen je met koffie of thee en als je je normale kledingmaat en schoenmaat van te voren doorgeeft, dan zorgen wij dat alles klaar ligt. Je kunt een mailtje sturen naar kledingshopbarbier@gmail.com of even bellen naar 0521-342960 en vragen naar Margreet.

Tip: op zaterdagen is het vaak erg druk in de shop, dinsdag tot en met vrijdag is het rustiger.

Hieronder vind je alle informatie over de pakketten en het aanmeldformulier. 

KLEDINGPAKKET LEER HEREN

KLEDINGPAKKET TEXTIEL HEREN

Het KLEDINGPAKKET LEER is een basic pakket dat bestaat uit een hoogwaardig leren Büse pak, laarzen van Forma, een basis helm van ROCC en een paar lange handschoenen van Büse.

Het Büse pak is gemaakt van prachtig leder en heeft op de juiste plaatsen stretch panelen. Het pak is er niet alleen in het zwart met witte belijning maar voor de rijders die iets meer kleur willen is hij ook verkrijgbaar met een subtiele rode, groene, blauwe, oranje of fluor gele details.

De laarzen van Forma zijn van Italiaanse makelaardij en hebben een makkelijke pasvorm. Deze laarzen zijn onder andere voorzien van een waterdicht membraan, teensliders en uiteraard een solide oliedichte zool en hak- en enkelbescherming.

De handschoenen van Büse zijn lange handschoenen met een goede knokkelbescherming en fijne pasvorm.

Bij het pakket hoort dan ook nog de helm: de ROCC 310. Deze helm is een basic mat zwarte helm die aan alle veiligheidseisen voldoet en 3 jaar garantie heeft. Mocht je een andere helm willen dan is dat geen probleem, het verschil in prijs wordt dan gewoon verrekend. Naast het pak is zeker een helm heel persoonlijk. Per merk en model is de pasvorm net iets anders, de beste helm is er nog altijd eentje die goed past! Wij zullen je daarbij goed begeleiden.

Van € 939,80 nu voor € 699,-!

Het KLEDINGPAKKET TEXTIEL  is een basic pakket dat bestaat uit een hoogwaardig 2 laags MACNA pak, laarzen van Forma, een basis helm van ROCC en zomerhandschoenen van MACNA.

Het MACNA pak bestaat uit een zomerbroek en een waterdichte jas met, het door Macna ontwikkelde, 'night-eye" panelen. Deze panelen zorgen ervoor dat als het donker is je goed zichtbaar bent in het verkeer. De jas en de broek kun je aan elkaar ritsen met de korte connectierits en de jas is in de taille en mouwen verstelbaar. 

De laarzen van Forma zijn van Italiaanse makelaardij en hebben een makkelijke pasvorm. Deze laarzen zijn onder andere voorzien van een waterdicht membraam, een solide oliedichte zool en hak- en enkelbescherming.

De handschoenen van Macna zijn korte doorwaai handschoenen met een goede knokkelbescherming en fijne pasvorm.

Bij het pakket hoort dan ook nog de helm: de ROCC 310. Deze helm is een basic, mat zwarte, helm die aan alle veiligheidseisen voldoet en 3 jaar garantie heeft. Mocht je een andere helm willen dan is dat geen probleem, het verschil in prijs wordt dan gewoon verrekend. Naast het pak is zeker een helm heel persoonlijk. Per merk en model is de pasvorm net iets anders, de beste helm is er nog altijd eentje die goed past! Wij zullen je daarbij goed begeleiden.

Van € 629,75 nu voor € 399,-!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe motoren en/of onderdelen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en u zult altijd up to date zijn.