TomTom

TomTom Rider 550: TIJDELIJK TOT 140 EURO VOORDEEL!

Barbier TomTom

TOMTOM RIDER 550 ACTIE


Tot 30 juli 2022 krijg je via TOMTOM tot € 70,- CASH BACK!
 
Om mee te doen aan de CASH BACK actie klik dan hier.

Voor meer informatie kom langs of bel naar 0521 342960

 


TomTom Rider 550

  • Ontdek 's werelds beste routes
  • Updates via Wi-Fi®
  • Incl. Europese kaartupdates
  • Verkeersinfo en waarschuwingen voor flitsers
  • installatie door onze monteurs mogelijk

TomTom Rider GPS-motornavigatie
Kronkelende en heuvelachtige routes

Vind de spannendste kronkelende wegen en hellingen en vermijd saaie rechte routes. Kies hoe uitdagend je de kronkelende wegen en hellingen wilt hebben: laag, gemiddeld en hoog. Je GPS-navigatie doet de rest, zodat jij vol adrenaline van je rit kunt genieten.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Updates via Wi-Fi®

Download de nieuwste kaarten en software en synchroniseer gemakkelijk nieuwe routes voor je TomTom Rider via ingebouwde Wi-Fi®. Je hebt geen computer nodig. Je GPS-motornavigatie meldt het wanneer er nieuwe updates beschikbaar zijn. Je hoeft alleen maar verbinding te maken met een Wi-Fi®-netwerk en in het menu te kiezen wat je wilt installeren.*

TomTom Rider GPS-motornavigatie

TomTom Road Trips

Ga op weg met speciaal geselecteerde routes die je met je Rider 500 kunt synchroniseren. Van kronkelende kustwegen tot adembenemende berghellingen, je kunt inspiratie voor je volgende rit vinden waarbij alle toeristische stops en verfrissende pauzes onderweg zijn aangegeven.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

MyDrive-routeplanning voor motornavigatie

Gebruik MyDrive om je perfecte rit te plannen en te bewerken. Kies je eigen tussenpunten en het aantal heuvels en bochten, en gebruik desgewenst de optie rondrit voor een alternatieve route terug. Dankzij MyDrive kun je je geplande avontuur met Bluetooth® of Wi-Fi® direct delen met je GPS-motornavigatie.*

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Smartphoneberichten

Laat smartphoneberichten voorlezen in je headset zodat je contact kunt blijven houden en tegelijkertijd je aandacht op de weg kunt houden. Schakel deze optie uit als je helemaal op wilt gaan in de nieuwe routes of laat deze aan voor waarschuwingen van sms-berichten, Line en meer.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Rondrit plannen

Laat je TomTom Rider automatisch een andere route terug vanaf je bestemming ontdekken. Kies gewoon het vertrekpunt en de bestemming, dan zorgt de TomTom Rider dat de heenreis verschilt van de terugreis en je op de terugweg een nieuwe route ontdekt..

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Slim scherm

Het handschoenvriendelijke touchscreen biedt nieuwe gevoeligheidsniveaus. Het slimme scherm van de TomTom Rider kan worden ingesteld voor gebruik met lichte of zware handschoenen, al naargelang welke kleding je draagt.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

TomTom Kaarten

Kies je volgende wegavontuur. Of je nu naar het noorden of het zuiden rijdt: je kunt de kaarten en routes van je GPS-motornavigatie gratis updaten. Met Wi-Fi® op de TomTom Rider is op de hoogte blijven gemakkelijker dan ooit.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

TomTom Traffic

Krijg slimme routes op je GPS-motornavigatie waarmee je verkeersdrukte in realtime vermijdt. Weet waar de vertragingen zijn en of er een snellere route mogelijk is, zodat je je routes kunt plannen op basis van de verkeersdrukte.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Flitsers

Je TomTom Rider waarschuwt je wanneer je een flitser nadert en herinnert je aan de maximumsnelheid. Nu met Wi-Fi®, waardoor je zonder extra kosten updates kunt downloaden.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Waarschuwingen voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen

Waarschuwingen voor verkeersonveilige locaties en verkeersopstoppingen helpen je voorzichtiger te rijden. Je GPS-motornavigatie biedt informatie die je helpt om plotseling remmen en te snel rijden op gevaarlijke wegen te voorkomen, zodat je met een gerust hart op weg kunt gaan.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Handsfree bellen met Siri en Google Now™

Bel zonder je smartphone uit je zak te halen met spraakbesturing van Siri en Google Now™. Tik om een oproep te beantwoorden of gebruik gewoon je stem om iemand uit je lijst met contactpersonen te bellen.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Weersbestendig ontwerp

Het robuuste ontwerp maakt de TomTom Rider weers- en valbestendig (IPX7-norm), zodat je onder alle weersomstandigheden kunt rijden. Zelfs als het touchscreen nat is, blijft de bediening nauwkeurig zodat je altijd de controle behoudt.

TomTom Rider GPS-motornavigatie

Staande weergave

Draai naar de staande weergave om meer van de route te zien, zodat je je kunt voorbereiden op de volgende bocht. Met de innovatieve roterende houder van deze GPS-motornavigatie kun je heel eenvoudig wisselen tussen de liggende en staande weergave.

De TomTom Rider 550 is te koop bij jouw motorspecialist Barbier Motorsport in Havelte

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe motoren en/of onderdelen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en u zult altijd up to date zijn.