Werkplaats

Werkplaats

 

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw motorfiets. Onze werkplaats wordt bemand door vakmensen waarbij motorolie door de aderen stroomt.

Uiteraard is onze werkplaats, vanzelfsprekend, voorzien van de meest moderne diagnose apparatuur en is daarnaast uitgerust met gereedschappen als een draaibank, TIG/MIG lasappatuur, ultrasoon reiniger en 4 gastester. Ook ontbreken diverse merkspecifieke gereedschappen niet. Deze tools maken het werken voor onze jongens gemakkelijk en efficiënt. Zo kunt u ook goed en voor een redelijke prijs terecht met uw Ducati of MV Agusta.

Waarbij er in sommige gevallen door de meeste dealers simpelweg onderdelen vervangen door nieuwe omdat dit makkelijker is kijken wij samen met u graag naar een goedkopere oplossing. Herstellen van het betreffende onderdeel is voor ons vaak goed te doen of we zoeken het onderdeel gebruikt voor u op. Zo besparen wij met regelmaat kosten voor onze klant en houden wij het motorrijden betaalbaar

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe motoren en/of onderdelen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief en u zult altijd up to date zijn.